The Hobbit: An Unexpected Journey/ Hobbitul: O călătorie neașteptată online subtitrat in romana gratis hd 720p
Urmareste-ne

The Hobbit: An Unexpected Journey online subtitrat

The Hobbit: An Unexpected Journey/ Hobbitul: O călătorie neașteptată
2016-Mai-08, 17:28


Gen: Aventura, Fantasy
Anul lansarii: 2012
Tara: SUA
Durata: 169 minute
Subtitrare: Romana
Nota IMDB: 7,9 / 10 (624 714 voturi)

Regizor: Peter Jackson
Actori: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage

Descriere: Aventura urmărește călătoria personajului principal Bilbo Baggins, care ia parte la o expediție de proporții epice, pentru a redobândi de la fiorosul dragon Smaug regatul pierdut al gnomilor, Erebor. Abordat pe nepusă masă de vrăjitorul Gandalf cel Sur, Bilbo se alătură unui grup de treisprezece gnomi, conduși de legendarul războinic Thorin Scut de Stejar. Călătoria lor îi va purta în Țara Pustietății, pe tărâmuri înșelătoare, pline de goblini, wargi, orci, și vrăjitori. Deși ținta lor se află la răsărit, către Muntele Singuratic, ei trebuie mai întâi să treacă prin tunelurile goblinilor, unde Bilbo o întâlnește pe creatura care îi va schimba viața pentru totdeauna... Gollum. Singur cu Gollum pe malurile unui lac subteran, neștiutorul Bilbo Baggins nu doar că descoperă în el însuși un curaj și o ingeniozitate care îl surprind și pe el, dar intră și în posesia "prețiosului" inel al lui Gollum, cu calități misterioase și foarte folositoare. Un simplu inel de aur, de care se leagă soarta întregului Pământ de Mijloc într-un mod pe care Bilbo nici nu și-l poate imagina încă.

Vizioneaza The Hobbit: An Unexpected Journey/ Hobbitul: O călătorie neașteptată online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al The Hobbit: An Unexpected Journey pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Aventura | Vizualizari: 259 | Adaugat: 2017-Martie-29, 01:29
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: