Urmareste-ne

The Boy Next Door online subtitrat

The Boy Next Door / Baiatul din Vecini
2015-Aprilie-30, 21:02


Gen: Thriller
Anul lansarii: 2015
Tara: SUA
Durata: 91 minute
Calitate (Server 1): BRRip
Subtitrare: Romana
Nota IMDB: 4,5 / 10 (11 766 voturi)

Regizor: Rob Cohen
Actori: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, Kristin Chenoweth

Descriere: Claire dispunea de tot ce si-ar putea dori o femeie la varsta ei: un serviciu prestigios in calitate de profesoara la scoala, un sot iubitor, grijuliu si respectuos, un fiu adolescent pe nume Kevin, pe care il iubeste nespus de mult. Dar din cauza unor circumstante, eroina a fost nevoita sa se desparta de sotul ei, fapt pe care l-a retrait din greu, despartirea fiind o lovitura sub centura. Din momentul cela trecuse cateva luni, dar femeia nu si-a mai putut aranja viata personala, dedicandu-se in totalitate educatiei feciorului sau. A fost nevoie sa mai treaca timp pana cand Claire a facut cunostinta cu noul lor vecin, un tanar barbat pe nume Noah.

Indiferent de decalajul mare de varsta, acest Noah a inceput sa manifeste interes pentru Claire si sa ii faca curte. La inceput ea incearca sa treaca cu vederea toate aceste chestii, insa in curand va ajunge in acelasi pat cu el, situatie pe care va dori sa o uite si sa o depaseasca, declarand ca o relatie ulterioara cu Noah este din domeniul imposibilului. Situatia se va complica cand fostul sot al lui Claire va dori sa revina in familie...

Vizioneaza The Boy Next Door / Baiatul din Vecini online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al The Boy Next Door pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Thriller | Vizualizari: 1391 | Adaugat: 2017-Aprilie-23, 07:29
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: