The Amazing Spider-Man / Uimitorul Om-Păianjen online subtitrat in romana gratis hd 720p
Urmareste-ne

The Amazing Spider-Man online subtitrat

The Amazing Spider-Man / Uimitorul Om-Păianjen
2016-Mai-09, 12:35


Gen: Actiune, Aventura, Fantasy
Anul lansarii: 2012
Tara: SUA
Durata: 136 min
Subtitrare: Romana
Nota IMDB: 7,0 / 10 (442 245 voturi)

Regizor: Marc Webb
Actori: Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans

Descriere: Peter Parker este un licean retras, abandonat de părinți în copilărie și lăsat în grija unchiului Ben și a mătușii May. Ca mulți alți tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identități. În același timp, trăiește prima sa dragoste - cu Gwen Stacy. Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea și implicarea într-o relație care se dovedește a fi plină de secrete. Descoperind o servietă misterioasă care aparținuse tatălui său, Peter se hotărăște să pornească pe urmele părinților săi, pentru a înțelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la OsCorp și la laboratorul doctorului Curt Connors, fostul coleg și partener de proiect al tatălui său. Aici trebuie să înfrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Șopârla. Astfel, Peter e nevoit să ia niște decizii care-i vor schimba total viața. Puterile sale speciale vor face din el un erou, Spider-Man.

Vizioneaza The Amazing Spider-Man / Uimitorul Om-Păianjen online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al The Amazing Spider-Man pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Actiune | Vizualizari: 929 | Adaugat: 2017-Martie-27, 06:48
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: