Run All Night / Urmarit in Noapte online subtitrat in romana gratis hd 720p
Urmareste-ne

Run All Night online subtitrat

Run All Night / Urmarit in Noapte
2015-Aprilie-30, 20:46


Gen: Actiune, Crima, Drama
Anul lansarii: 2015
Tara: SUA
Durata: 114 minute
Calitate (Server 1): HDRip
Subtitrare: romana
Nota IMDB: 7,0/10 (10 982 voturi)

Regizor: Jaume Collet-Serra
Actori: Liam Neeson, Ed Harris, Joel Kinnaman

Descriere: Jimmy Conlon este killer de profesie, unul foarte iscusit si cu multa experienta. Toata viata lui a indeplinit comenzile pe care le primea in felul cel mai reusit, perfect as putea spune eu. El poate fi de-a dreptul considerat unul dintre cei mai buni in activitatea pe care o realizeaza. Dupa ironia sortii, in una din zilele in care isi apara fiul, Jimmy a omorat feciorul unui bandit influent din localitate care este cunoscut sub numele Shawn Maguire. Acesta din urma are in subordonarea sa atat infractori cat si persoane politice.

Cu ceva timp in urma, Maguire a fost seful lui Jimmy si unica persoana care putea fi numita camaradul lui, insa situatia s-a modificat radical dupa incidentul nenorocit si acum, Shawn ii va declara lui Jimmy un razboi aprig si nemilos. Vanatoarea pe care o va initia Maguire nu il va viza direct pe Jimmy, ci va avea drept scop baiatul lui, Mike, deoarece el isi doreste ca si Jimmy sa sufere in felul in care a simtit el durerea pierderii copilului sau. Killer-ului de exceptie ii este necesar de a face tot posibilul pentru salvarea lui Mike.

Vizioneaza Run All Night / Urmarit in Noapte online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Run All Night pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Actiune | Vizualizari: 2342 | Adaugat: 2017-Martie-29, 01:28
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: