Project Almanac / Proiectul Almanac online subtitrat in romana gratis hd 720p
Urmareste-ne

Project Almanac online subtitrat

Project Almanac / Proiectul Almanac
2015-Iulie-14, 18:50


Produs de: Paramount Pictures
Gen: Thriller, Sci-Fi
Anul lansarii: 2015
Tara: SUA
Durata: 106 minute
Calitate: DVDRip
Subtitrare: romana
Nota IMDB: 6,3/10 (33 358 voturi)

Regia: Dean Israelite
Actori: Sofia Black-D'Elia, Jonny Weston...

Descriere: un tanar baiat pe numa David a gasit camera video a tatalui sau. Urmarind inregistrarile, el a vazut un video foarte ciudat in care era fixata cea de-a saptea aniversare a zilei sale de nastere. Spre marea lui uimire in acelasi video el s-a vazut pe sine deja matur, dar cum e posibil asa ceva? Mai apoi, David alaturi de prietenii lui a reusit sa gaseasca in acelasi garaj schitele unei adevarate masini ale timpului. Curiozitatea si flacara de aventurieri care i-a cuprins cu o putere uimitoare i-a determinat sa restabileasca acest dispozitiv misterios. Iata ca adolescentii incep sa profite de posibilitatea calatorilor in timp, incercand sa corecteze greselile trecutului lor, castigand multi bani, merg la concerte si se distreaza din plin, fapt care devine realitate pentru ei. Este cunoscut ca orice forta are contraforta, la fel si actiunile lor nu vor trece fara de consecinte. Calatoriile lor in timp au generat o serie de schimbari periculoase, asa numitul "efect de fluture". Intreaga omenire risca sa dispara daca baietii nu vor intreprinde nimic pentru a scapa de finalul fatal pe ei si pe toti oamenii planetei.

Vizioneaza Project Almanac / Proiectul Almanac online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Project Almanac pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Thriller | Vizualizari: 1271 | Adaugat: 2017-Februarie-28, 00:54
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: