Insurgent online subtitrat in romana gratis hd 720p
Urmareste-ne

Insurgent online subtitrat

Insurgent
2015-Aprilie-30, 20:16


Gen: Aventura, Sci-Fi, Thriller
Anul lansarii: 2015
Tara: SUA
Durata: 119 minute
Calitate (Server 1): HDCAM
Subtitrare: Romana
Nota IMDB: 6,9/10 (38 913 voturi)

Regizor: Robert Schwentke
Actori: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Theo James

Descriere: in viitor, unde pacea si linistea au ajuns in posesia oamenilor cu pretul unui razboi sangeros, in Chicago viata este fractionata in cinci compartimente, fiecare dintre care se caracterizeaza printr-un mod de viata aparte, o categorie de oameni care se aseamana dupa mai multe criterii printre care nivelul intelectual, valorile, statutul social si suportul financiar. Catre atingerea unei varste anumite, fiecare cetatean este supus unui test, prin intermediul caruia va fi repartizat fractiunii potrivite conform abilitatilor si aptitudinilor.

Eroina principala, Beatrice Prior- femeia care nu poate fi, apriori ,atribuita nici uneia dintre fractiuni, prezinta pericol pentru intreaga societate. Ea este un divergent, dar datorita interventiei prietenilor sai, Beatrice reuseste sa evite comportamentul caracteristic divergentilor si incearca sa isi traiasca viata in una din cele cinci fractiuni din Chicago, dar totul nu evolueaza conform planului si, foarte curand, va fi initiata o actiune pentru a modifica puterea politica din Chicago si a stabili o noua ordine.

Vizioneaza Insurgent online subtitrat in limba romana

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3

   

Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Insurgent pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea filmul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Categoria: Aventura | Vizualizari: 4065 | Adaugat: 2017-Martie-26, 13:11
Va recomandam sa vizionati

Comentarii
Raporteaza un film adaugand un comentariu!

Nume *:
Email: