Tyrant sezonul 1 episodul 8 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial Tyrant » Tyrant sezonul 1 episodul 8 online subtitrat

Tyrant sezonul 1 episodul 8

Tyrant sezonul 1 episodul 8 : Meet the New Boss

Gen: Actiune, Drama, Thriller
Data lansarii: 12 august 2014
Format: 60 minute
Nota IMDB : 8,2/10 (5 373 voturi)

Descriere: acum ca el a facut decizia ca Jamal sa il conduca pe Abbudin. Se pare ca pace nu va fi pana cand uciderea lui Sheik Rashid este in proces. Barry incearca sa se apropie de Tucker pentru a primi sprijinul SUA. Parerea oficiala a lui Tucker este ca US nu va fi de acord cu schimbarea de regim, dar neoficial prevede un sprijin pentru lovitura de stat care se planifica. Totul pare sa fie gandit cu tact si graba pentru ca secretele sa nu fie dezvaluite. Barry invata ca atunci cand un numar mai mare de persoane cunosc un scret el poate foarte repede sa fie dezvaluit si nu are absolut nici o siguranta... De asemenea, el constientizeaza ca persoanele apropiate sunt cel mai mare dusman al sau!

   

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Tyrant sezonul 1 episodul 8 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 1035 | Comentarii: 0 | Adăugat 2014-August-17, 23:27
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: