Turn sezonul 2 episodul 1 si 2 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial Turn » Turn sezonul 2 episodul 1 si 2 online subtitrat

Turn sezonul 2 episodul 1 si 2

Turn sezonul 2 episodul 1 si 2 : Thoughts of a Free Man

Gen: Drama, Razboi
Data lansarii: 13 apr 2015
Format: 60 minute
Nota IMDB : 8,0/10 (7 334 voturi)
Subtitrare: limba romana

Denumirea episodului: Thoughts of a Free Man & Hard Boiled

Descriere: In sez 2 ep 1 din Spionii lui Washington, iata-ne ajunsi la o noua rascruce de evenimente impresionante, care ne vor capta atentia pe durata catorva saptamani minunate, vom vedea cum Abe il manipuleaza cu succes pe Major Hewlett si cum isi foloseste intreaga gama de abilitati, pentru a atinge scopurile la care tinteste. In acelasi timp, Mary se simte nevoita sa ascunda minciunile pe care le spune Abe de dragul sigurantei familiei sale.

In sez 2 ep 2 din Turn, cu scopuri ascunse si foarte bine definite, Abe aduna toate informatiile posibile din directia New York-ului. Ca prin minune, Simcoe reuseste sa scape de pedeapsa care i-a fost predestinata, iar ceea ce simte el la moment nu poate fi explicat prin cuvinte si nici in alt mod. Inte timp, John Andre ia parte la o activitate interesanta din Philadelphia, unde o va intalni pe frumoasa Peggy Shippen.

Va dorim vizionare placuta!

   

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Turn sezonul 2 episodul 1 si 2 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 1384 | Comentarii: 0 | Adăugat 2015-Aprilie-22, 23:31
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: