The Mentalist sezonul 4 episodul 18 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial The Mentalist » The Mentalist sezonul 4 episodul 18 online subtitrat

The Mentalist sezonul 4 episodul 18

The Mentalist sezonul 4 episodul 18 : Ruddy Cheeks

Distribuitor: CBS
Productia: WBTV
Gen: Crima, Drama, Mister
Data lansarii: 8 Martie 2012
Format: 43 minute
Nota IMDB: 8,1 /10 (120 267 voturi)

Denumirea episodului: Ruddy Cheeks

Descriere: In episodul 18 al sezonului 4 al serialului The Mentalist, pentru echipa de agenti ai CBD, in frunte cu Teresa Lisbon, au venit vremuri negre. Lisbon si Patrick Jane, cel care lucreaza in calitate de consultant si detine cunostinte profunde in domeniul psihologie umane, au facut acum un pas foarte riscant. Ei au recurs la o operatiune ilegala, pentru a-l dezarma pe Red John- un maniac in serie, care a reusit sa se ascunda de autoritati si justitie mai multi ani la rand. Acest lucru, insa le cauzeaza probleme, deoarece acum viata lor este in pericol. Teresa a ajuns la spital, iar in acest timp, echipa sa a fost dizolvata iar Patrick a ajuns dupa gratii. De ce? Pentru ca omul pe care s-a razbunat, s-a dovedit a fi un barbat corect, un tata minunat si un om foarte respectat in societate. Dupa o perioada lucrurile revin la normal, iar Teresa, Jane si echipa de agenti incep sa lucreze

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

   

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al The Mentalist sezonul 4 episodul 18 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 435 | Comentarii: 0 | Adăugat 2015-August-01, 14:18
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: