The Mentalist sezonul 3 episodul 21 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial The Mentalist » The Mentalist sezonul 3 episodul 21 online subtitrat

The Mentalist sezonul 3 episodul 21

The Mentalist sezonul 3 episodul 21 : Like a Redheaded Stepchild

Distribuitor: CBS
Productia: WBTV
Gen: Crima, Drama, Mister
Data lansarii: 5 Mai 2011
Format: 43 minute
Nota IMDB: 8,1 /10 (120 267 voturi)

Denumirea episodului: Like a Redheaded Stepchild

Descriere: In episodul 21 al sezonului 3 al serialului The Mentalist, Maniacul Red John, este inca in libertate, iar actiunile sale continua sa inspire alti ucigasi simpli, care nu doresc sa-si ia responsabilitatea pentru crimele lor. Red in sfarsit se intalneste cu Patrick Jane, a carui obiectiv a fost capturarea acestui criminal psihopat. Dupa aceasta intalnire cu Red, Patrick nu este sigur ca va mai putea sa lucreze impreuna cu agentii, deoarece dorinta lui apriga de a captura acest criminal, nu mai este atat de puternica. Cu toate acestea, in California sunt comise noi infractiuni grave: disparitia unor oameni, persoane ce sunt arse de vii in incendii, victime ale autoritatilor locale, ucideri, de aceea ajutorul mentalistului este indispensabil pentru CBD. Mai mult ca atat, Teresa Lisbon si Jane pot sa treaca la un alt nivel in ceea ce priveste investigatia crimelor lui Red John, deoarece le sunt oferite niste documente foarte importante.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi!

   

  1. Server 1
  2. Server 2
  3. Server 3
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al The Mentalist sezonul 3 episodul 21 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 566 | Comentarii: 0 | Adăugat 2015-August-01, 13:21
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: