Ray Donovan sezonul 1 episodul 7 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial Ray Donovan » Ray Donovan sezonul 1 episodul 7 online subtitrat

Ray Donovan sezonul 1 episodul 7

Ray Donovan sezonul 1 episodul 7 : New Birthday

Gen: Crima, Drama
Data lansarii: 11 august 2013
Format: 60 minute
Nota IMDB : 8,2/10 (18 448 voturi)

Descriere: Ray se indreapta spre Boston pentru a urmari pe Sully si pentru a-i propune o oferta de nerefuzat. Urmarirea s-a dovedit a fi mult mai dificila decat se astepta. Trecutul lui Ray Donovan reapare ca si avansarea anchetei agentului Miller in privinta crimei care il incadreaza pe Mickey. Pentru aceasta Miller are nevoie de martori de la Sean Walker - desi Mickey are alte lucruri in cap cand se intalneste cu Walker. Odata cu progresul investigatiei, Frank primeste cateva clipulete interesante, care ii va cauza probleme agentului Miller. Tensiunile dintre Ray Donovan si familia se intensifica in timp ce Marvin atrage atentia asupra cunostintelor lui Ray despre crima mamei sale. Bridget fuge in bratele lui Marvin, si in incercarea de a aduce relatia lor la un nou nivel, Marvin trece masura care nu va fi tolerata de Ray.

   

  1. Server 1
  2. Server 2
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Ray Donovan sezonul 1 episodul 7 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 1520 | Comentarii: 0 | Adăugat 2014-Iulie-15, 21:17
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: