Ray Donovan sezonul 1 episodul 2 online subtitrat gratis in romana
Urmareste-ne
Seriale online » Serial Ray Donovan » Ray Donovan sezonul 1 episodul 2 online subtitrat

Ray Donovan sezonul 1 episodul 2

Ray Donovan sezonul 1 episodul 2 : A Mouth Is a Mouth

Gen: Crima, Drama
Data lansarii: 7 iulie 2013
Format: 60 minute
Nota IMDB : 8,2/10 (18 448 voturi)

Descriere: s-a aflat despre faptul ca preotul a fost ucis de catre Mickey in Boston inainte ca sa vina in Los Angeles, respectiv Ray schiteaza un plan pentru a-l inchide inapoi pe Mickey. Ray se intelege cu actor care refuza sa plece la lucru dupa ce a primit mesaje amenintatoare si crede ca casa sa este cel mai sigur loc. Ray se confrunta cu un alt moment crucial, unde este implicat Tommy Wheeler, de aceasta data este o cerere de santaj a unui video cu tematica sexuala.
Chiar daca Ray ii spune lui Abby sa rupa orice legatura cu tatal sau, Abby isi petrece ziua cu Mickey si copiii in Malibu. Cand ei il aduc pe Mickey inapoi la sala de sport a lui Terry Donovan, Abby se intalneste cu fratele vitreg a lui Ray, Daryll.

   

  1. Server 1
  2. Server 2
Instructiuni: - Puteti urmari orice video al Ray Donovan sezonul 1 episodul 2 pe tableta sau telefon / smartphone, iOS(iPhone, iPad) sau Android.

- Pentru a urmari clipurile video disponibile pe site-ul nostru nu instalati nimic din ce va recomanda playerele. Mai intai dati click pe Close ad and continue as Free User si apoi daca este nevoie pe Start the Video sau Close ads / Ferme publicite.

- Utilizati Server 1, Server 2, Server 3 pentru a vedea episodul!

- Utilizati butonul CC din player pentru subtitrare.

Episodul precedent si cel urmator:
Vizualizări: 1550 | Comentarii: 0 | Adăugat 2014-Iulie-15, 20:31
Comentarii

Daca episodul nu functioneaza, lasati un comentariu si sigur se va rezolva!


Nume *:
Email: